Destinacions d’estiu per anar a l’hivern

Destinacions d’estiu per anar a l’hivern

Catalunya té unes destinacions precioses tant a l’estiu com a l’hivern. Tot i això, moltes vegades ens oblidem que aquelles destinacions que semblen estar especialment pensades per ser visitades a l’estiu, també ens mostren paisatges meravellosos a l’hivern. Per això, a l’entrada d’avui comentarem quines són les millors destinacions d’estiu per anar a l’hivern.

Parlarem sobre on són, què podem visitar i sobre com podem arribar-hi. Et recomanem que et quedis i llegeixis la nostra entrada, perquè et sorprendràs.

La Fageda d’en Jordà – Girona

Altres vegades també hem parlat sobre aquest destí. Es tracta d’un parc natural únic a la península ibèrica. Està ubicat a la província de Girona i, en concret, a la comarca de la Garrotxa.

Com ja hem comentat altres vegades, es tracta d’un bosc format per faigs on podràs visitar diferents cons volcànics, cosa que, sens dubte, li dóna un encant especial.

Normalment es recomana visitar a l’estiu o primavera perquè els arbres estan plens de fulles i perquè les temperatures són més agradables. A l’hivern, però, podrem gaudir dels arbres sense fulles, de la boira i d’unes temperatures no tan altes. Per això, nosaltres creiem que també és una destinació genial per als mesos de més fred.

Per arribar fins aquí ho podràs fer utilitzant el cotxe o qualsevol altre tipus de vehicle privat. Podràs aparcar a l’aparcament que està especialment pensat per a les persones que volen visitar la Fageda.

És important tenir en compte que durant els mesos d’hivern no hi ha tanta afluència turística. Per això, podràs gaudir dels paisatges amb més tranquil·litat i podràs caminar sense trobar massa gent pel camí.

Montserrat – Barcelona

És un altre dels llocs amb més turistes als mesos d’estiu. La veritat és que a l’estiu podràs gaudir d’altes temperatures i sol la majoria dels dies. Tot i així, als mesos d’hivern podreu gaudir de la boira o fins i tot de les muntanyes nevades. Per això creiem que també és una gran opció.

A Montserrat hi ha diferents llocs que es poden visitar. Per exemple, el massís, el monestir, Santa Cova, el museu, el rosari, etc.

Per arribar-hi pots fer a través del tren. Hauràs d’utilitzar la línia R5 dels ferrocarrils catalans i baixar a l’estació Monistrol de Montserrat. Un cop allà, podràs pujar fent ús del telefèric o del tren cremallera. Aquest darrer té un preu més elevat, però realment val la pena. Així mateix, també pots arribar amb autobús o amb cotxe. Si vols anar amb cotxe ho podràs fer a través de la A-2. És important tenir en compte que al monestir trobarem un aparcament (de pagament).

Esports aquàtics – Barcelona

Barcelona, ​​si té alguna cosa bona és que les temperatures solen ser força temperades als mesos d’hivern. Això fa que puguem gaudir d´esports aquàtics també durant els mesos d´hivern. A més, com passa amb altres destins, a l’hivern hi ha menys gent i això farà que en puguis gaudir una mica més.

Podreu fer surf, vela, catamarà i altres esports d’aigua. Així mateix, si els esports no són el teu, també podràs passejar pel passeig marítim i gaudir de les meravelloses vistes que ens ofereixen les costes catalanes.

Si no coneixes cap club pots consultar el conegut “Club Patí Vela Barcelona” a través del qual podràs fer vela, pàdel surf, caiac, surf o altres activitats.

PortAventura World – Tarragona

PostAventura World és un dels parcs d’atraccions més coneguts d’Espanya i també és un dels més visitats. Les visites es produeixen sobretot durant els mesos d’estiu on les atraccions aquàtiques són un dels grans reclams.

Tot i així, nosaltres creiem que anar a l’hivern també és una gran opció. És cert que no podràs gaudir de les atraccions d’aigua, però sí que podràs gaudir, entre altres coses, de menys gent i, per tant, menys cues; espectacles de Nadal i Halloween, preus reduïts, etc.

Per arribar fins a PostAventura World ho podràs fer amb cotxe (a través de l’AP-7), ja que disposa d’un gran aparcament, tren o autobús. La veritat és que està molt ben comunicat.

Això sí, t’hauràs de fixar en els horaris perquè al novembre, desembre i gener només està obert alguns dies i roman tancat tots els dies de febrer i març per tornar a obrir amb normalitat a l’abril.

Espot – Parc nacional d’Aigüestortes i llac de Sant Maurici – Lleida

És estiu podreu gaudir del parc i fer rutes de senderisme, visitar els llacs, etc. Sobre això ja hem parlat a altres entrades. Tot i això, les possibilitats d’aquest parc a l’hivern són desconegudes per a moltes persones.

A l’hivern podem llogar raquetes de neu a Espot per poder utilitzar-les a les nostres caminades sobre la neu. Sens dubte, és una experiència inigualable i apta tant per a grans com per a petits. Així mateix, també podreu gaudir de la neu, fer ninots, guerres de neu, etc. Sol ser una destinació molt aclamada pels més petits de la casa.

Nosaltres et recomanem que arribis fins a Espot, ja que hi podràs llogar les raquetes i et podran informar sobre l’estat climatològic de la zona. Després, podràs endinsar-te al parc natural per excel·lència de Catalunya.

Per arribar fins a Espot podràs fer a través del cotxe (disposa d´un aparcament perquè puguis deixar-hi el cotxe amb total tranquil·litat). També hi ha alguns autobusos que arriben fins a aquesta localitat.

Segueix-nos:

Si us ha agradat aquesta entrada, podeu llegir també “els millors plans per fer a l’hivern a Catalunya” o “excursions a la neu amb nens”. A totes dues també trobaràs plans que estan especialment pensats per fer-se a l’hivern.

A més, a Facebook | Instagram podràs mantenir-te al corrent de totes les nostres novetats. Per això, si encara no ens segueixes et recomanem que ho facis.

Troba la teva casa rural a Catalunya! Nosaltres t’ajudem!

Somrurals | La teva casa rural a Catalunya