Excursions a una hora de Barcelona

Excursions a una hora de Barcelona

Vols fer excursions mentre estiguis a Barcelona, ​​però no vols allunyar-te massa? En Somrurals hem pensat en això i avui t’oferim un Top 8 amb les millors excursions a una hora de Barcelona.

A més, gairebé totes elles són aptes perquè les facis tant tu sol com en família amb els més petits de la casa. T’oferirem diferents alternatives perquè puguis trobar la que millor s’adapti a les teves necessitats.

Comencem!

Montjuïc

Montjuïc és una muntanya que es troba a la ciutat de Barcelona. Hi podrem trobar infinitat d’activitats per fer. Per això, creiem que és una de les millors opcions si no vols desplaçar-te de la ciutat. Algunes de les activitats que podràs realitzar aquí són les següents:

  • Castell de Montjuïc
  • Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC)
  • Palau Nacional
  • Museu d’Arqueologia de Catalunya
  • Telefèric

Aquestes són algunes de les activitats més interessants, però hi ha moltes més. A més, a l’estar totes en el mateix recinte podràs fer més d’una a el dia si així ho desitja.

Anella Olímpica

Tot i estar a Montjuïc hem decidit dedicar-li un punt sencer. Com sabràs les olimpíades de l’any 1992 es van celebrar a la ciutat de Barcelona i, per això, encara es conserven molts llocs on es van albergar els Jocs Olímpics. Per exemple, podràs visitar tot el següent:

  • Estadi Olímpic Lluís Companys
  • piscines Picornell
  • Palau Sant Jordi
  • Torre de telecomunicacions

Des del nostre punt de vista, seria una gran opció dedicar un dia sencer a la visita d’aquests i altres llocs que podràs trobar a la zona i que algun dia van ser seu dels jocs de l’92.

Delta de l’Llobregat

Molt a prop de la capital es troba el riu Llobregat ia la desembocadura o el delta d’aquest riu podem trobar uns paisatges preciosos on habiten diferents espècies d’aus, peixos, invertebrats, etc.

Nosaltres et recomanem que vagis a l’Prat de Llobregat perquè és aquí on trobaràs la bellesa més gran d’aquest delta i, a més, trobaràs diferents rutes per fer tant a peu com en bicicleta.

Podràs veure també les belles platges d’aquesta localitat i fer fotos als avions que passen a prop de l’aeroport. Això últim a causa de que l’aeroport es troba també en aquesta població.

La foto que pots veure més amunt correspon a una de les platges del Prat de Llobregat.

Si vols saber més sobre el Delta de l’Llobregat, et recomanem que visitis l’entrada completa que li dediquem en el passat.

Costes de Garraf

Una mica més allunyat que els dos anteriors (a aproximadament 40 quilòmetres de Barcelona), tenim les meravelloses costes de Garraf. El Garraf és un tram de la costa que es troba entre Barcelona i Tarragona limitant, per això, amb la coneguda Costa Daurada.

En aquest tram podrem trobar diferents rutes per fer a peu o amb bicicleta. Tanmateix, si no vols fer una llarga ruta també pots anar-hi en cotxe i parar en els diferents miradors que trobaràs al llarg de la carretera.

Des d’aquests miradors podràs veure el mar, trobaràs merenderos, zones per fer fotos, etc.

Visita del Parc Natural de l’Foix

A Catalunya podem trobar diferents parcs naturals i tots ells són molt bonics. No obstant això, en aquesta ocasió volem destacar el parc natural de l’Foix, ja que es troba a pocs quilòmetres de Barcelona. En concret, està a 50 quilòmetres i des del centre de Barcelona podrem arribar a aproximadament 50 minuts.

El parc amb 3157 hectàrees alberga el conegut pantà de Foix. Així mateix, podràs veure diferents boscos d’alzinars i pinedes i també diferents espècies animals.

Et recomanem que vagis aquí a passar el dia i a gaudir d’aquests entorns naturals allunyats de la gran ciutat. Pots emportar el menjar i menjar allà o acudir a alguns dels restaurants que es troben propers a parc.

Massís de Montserrat

Just a una hora de Barcelona, ​​en concret a 60 quilòmetres, trobem el massís de Montserrat. Es tracta de l’massís més important de Catalunya i en ell podem fer diferents activitats.

Nosaltres recomanem la visita d’el monestir de Santa Maria de Montserrat. És una construcció de segle XI i pertany a la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat. Podràs arribar fàcilment des de la població de Monistrol de Montserrat a causa de que es troba molt ben senyalitzat.

Així mateix, des del lloc podràs obtenir unes meravelloses vistes tant de la localitat de Monistrol com de localitats confrontants.

Sant Sadurní d’Anoia

Encara que no hagis estat a la localitat, és molt probable que hagis sentit parlar sobre ella, ja que és molt famosa entre els amants del vi i de l’cava pertanyent a la comarca de l’Alt Penedès.

A més de poder veure-hi diferents peces del patrimoni cultural com, per exemple, l’ermita de Sant Benet d’Espiells o l’església parroquial, també podem veure les caves de Codorniú.

Aquestes últimes són uns cellers modernistes que produeixen tant vi com cava que van ser fundades l’any 1551. Des de llavors han comercialitzat els seus productes en diferents parts de món.

Si ets amant dels bons vins i caves et recomanem que visitis el celler i el museu. On, entre altres coses, et deixaran tastar alguns dels seus productes més coneguts.

Sitges

Sitges és una ciutat que també és coneguda per moltes persones per ser la seu de diferents esdeveniments com el Festival de Cinema de Sitges. A més, és una ciutat costanera que moltes persones trien per passar les seves vacances d’estiu.

En aquesta localitat també podrem veure les diferents platges (sent totes elles molt boniques), el museu Cau Ferrat o la parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla.

Trobaràs infinitat d’activitats per fer tant si vas sol com si vas en família.

Segueix-nos:

Aquest ha estat el nostre TOP 8 amb les millors excursions a una hora de Barcelona. Esperem que t’hagi agradat. Si vols conèixer totes les notícies, fotos i actualitat de l’món rural a Catalunya pots seguir-nos a Facebook Instagram.

¡Troba la teva casa rural a Barcelona!

Somrurals | La teva casa rural a Catalunya