Llocs amb millors vistes de Catalunya

Llocs amb millors vistes de Catalunya

Vols conèixer els llocs amb millors vistes de Catalunya?

En aquesta entrada farem un TOP 5 amb els millors llocs. Tots ells són meravellosos i us recomanem la visita de tots ells. Tot i això, si no tens temps t’aconsellem que visitis almenys un.

Ens centrarem, sobretot, en miradors que es troben a les diferents províncies: Barcelona, ​​Lleida, Tarragona i Girona.

Comencem!

Mirador del Tibidabo (Barcelona)

A Barcelona hi ha el Tibidabo un pic amb més o menys 500 metres d’alçada que pertany a la serra de Collserola. A dalt de tot de la muntanya podem trobar diferents activitats per fer. Com, per exemple:

  • Entrar al parc d´atraccions situat aquí
  • Visitar el Temple Expiatori del Sagrat Cor. Aquest és visible des de diferents localitats del voltant. Dins el temple podem trobar un meravellós mirador amb unes vistes excepcionals. El mirador el trobem a dalt de tot al que es pot accedir a través d’un ascensor (previ pagament).
  • Veure la torre de comunicacions de Collserola

També podeu veure la ciutat de Barcelona des de les portes del parc d’atraccions. Aquí també hi ha un mirador des del qual podrem veure els monuments més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Com, per exemple, la Sagrada Família, la Torre Agbar (actualment coneguda com a Torre Glòries), etc. fins i tot podrem veure el mar.

A més d’aquests dos miradors, també podrem anar parant a diferents indrets de la carretera a mesura que pugem a la muntanya. A la següent foto podràs veure les vistes des d’un dels apartats de la carretera:

Lugares-con-mejores-vistas-de-Cataluna-2-1

Mirador Serra Seca (Lleida)

Aquest mirador és a Odèn (Lleida). Podem arribar-hi fent ús de la carretera LV-4011. Se situa molt a prop de la localitat de Cambrils. És entre les comarques d’Alt Urgell i Solsonès i també pertany espai natural protegit de Ribera Salada.

Ribera Salada és a la serra d’Odèn, un lloc ideal per a les persones que vulguin fer rutes de senderisme o escalada. Per tant, és una gran opció si a més de voler gaudir de les millors vistes, també vols aprofitar per fer qualsevol esport de muntanya.

Pel que fa al mirador, és molt fàcil accedir-hi i no hauràs de caminar a Excés. Nosaltres et recomanem que utilitzis la carretera LV-4011 per arribar-hi amb cotxe o amb moto. Un cop aparcat el vehicle hauràs d’agafar el camí que es troba just al peu de la carretera. Està molt ben senyalitzat o podràs arribar-hi amb força facilitat.

Des d’aquest mirador podreu observar les diferents muntanyes limítrofes, la Ribera Salada o fins i tot la serra de Montserrat.

El balcó del Mediterrani (Tarragona)

El balcó del Mediterrani és un dels miradors més bonics de tot Catalunya. Es troba al passeig de les palmeres a Tarragona. Per això hauràs d’arribar fins a Tarragona i caminar fins al passeig. També hi podràs accedir a través del final de Rambla Nova. Un cop allà veuràs l’impressionant monument de Roger de Llúria.

El mirador és a 40 metres sobre el mar i això fa que puguis veure tota la costa de manera senzilla. Des d’ell podreu veure diferents platges, el port de Tarragona, l’amfiteatre i molt més. Hi ha diferents telescopis amb l’objectiu de facilitar les vistes. Podràs fer-ne ús si introdueixes una moneda. En el cas que no vulguis gastar diners no passa res, perquè a primera vista es veuen uns paisatges impressionants.

A més, hi ha la tradició de tocar la bonica barana del mirador, cosa que es coneix com “tocar ferro”, perquè els habitants de la ciutat comenten que dóna sort. Això és un gran atractiu turístic.

Una altra cosa que ens agrada d’aquest mirador és que, en ser a la ciutat, podreu fer moltes altres activitats com, per exemple, visitar l’amfiteatre, anar a les diferents platges o veure el circ romà.

Per a les persones que acudiu amb cotxe, és important esmentar que hi ha un pàrquing dedicat exclusivament als visitants del Balcó del Mediterrani.

Mirador de Torre de Santo Domingo (Girona)

La torre de Santo Domingo es troba al Carrer de la Muralla de Girona. És una de les torres que pertany al tram de la muralla de la ciutat. Podràs passejar per tota la muralla mentre veus la ciutat de fons.

Aquesta torre és una de les diferents torres que es poden trobar al llarg de la muralla i és una de les més conegudes gràcies a tot el paisatge que hi podem veure.

Tot i que pot suposar un gran esforç arribar-hi per la infinitat d’escales que cal pujar, creiem que val la pena fer-ho per veure totes les vistes d’aquesta gran ciutat.

Miradors costes del Garraf (Barcelona-Tarragona)

Hem esmentat les costes del Garraf a diferents entrades del nostre bloc. Això és així perquè és un lloc que ens encanta. Com ja hem comentat altres vegades, es troba entre Barcelona i Tarragona i hi podem arribar de manera senzilla a través de la carretera C-31.

En aquesta carretera, la C-31, podrem trobar diferents miradors on podrem aparcar el cotxe. Hi ha llocs especialment habilitats per deixar el cotxe i poder anar caminant fins al mirador. Els trobem tant a una banda de la carretera com a l’altra.

La foto de portada d’aquesta entrada és feta des d’un d’aquests miradors. Com podreu apreciar, podreu veure les diferents platges de la zona i el mar. A més, alguns d’aquests miradors també tenen berenars on podràs parar a berenar o menjar.

Si això de menjar d’entrepà no és el teu, també trobaràs diferents restaurants a la carretera sense haver de desviar-te en excés de la ruta.

Segueix-nos:

Fins aquí el nostre TOP 5 amb llocs amb millors vistes de Catalunya. Si vols conèixer totes les notícies, fotos i actualitat del món rural a Catalunya ens pots seguir a Facebook | Instagram.

Troba la teva casa rural a Catalunya!

Somrurals | La teva casa rural a Catalunya