Platges Baix Empordà

Platges Baix Empordà

El primer tram de platges el trobem a la localitat de l’Estartit on trobem part del Parc Natural de les Illes Medes, amb l’illot enfront de la localitat, en aquest tram de platja trobarem principalment petites cales, amagades entre les muntanyes costaneres i coves .

Una mica al nord del estartit trobem una platja pràcticament verge de sorres fines i blanques, gairebé sense construccions, es tracta de la cala del Montgó.

A la mateixa localitat de l’Estartit trobem dos grans i llargues platges, freqüentades per habitants de la població i turistes.

A prop podem trobar la platja de Pals, llarga i molt ampla, des d’aquesta platja podem arribar caminant a Begur, on les seves platges i paisatge són considerats un dels més espectaculars de la Costa Brava. Accidentades muntanyes davant del mar, juntament amb boscos de pins, sorra fina i aigües blaves.

Les següents platges destacades les trobem a Palamós, tercer poble pesquer per importància de Catalunya. En el mateix poble trobem la platja “La Platja Gran” ampla i llarga, als afores del poble podem trobar dues cales idíl · liques com són la Fosca i s’Alguer.

Calonge és una altra de les comarques properes a Palamós, un espectacular poble medieval, tot i que la platja la trobarem al seu barri mariner a 2 quilòmetres de distància a Sant Antoni de Calonge.

A Platja d’Aro podràs trobar algunes de les platges més concorregudes de la costa, a més de l’oci de la Playes cal afegir molt especialment en aquesta zona les diverses discoteques, bars i botigues de tota mena.

En contra partida a Platja d’Aro podem trobar una de les poblacionaes més tranquil a pocs km direcció sud, es tracta de S’Agaró, un lloc creat amb diverses cases de caràcter elitista, aquí podem trobar l’encantadora cala de sa Conca.

Moltes de les localitats costaneres centren tota la seva activitat en els períodes estivals, això no passa amb Sant Feliu de Guíxols, que destaca en el tram de costa, per la seva activitat durant tot l’any, amb una platja cuidada i neta.

Segueix-nos:

Fotos, actualitat i notícies del món rural a Catalunya a Facebook | Twitter.

Somrurals | La teva casa rural a Catalunya