Platges La Selva | Lloret i Tossa de Mar

Platges La Selva | Lloret i Tossa de Mar

La zona de platges de la Selva, és possiblement el tram més curt de platges de la Costa Brava. Malgrat això les activitats i turisme és abundant, balnearis i una àmplia oferta d’oci a l’estiu. Paisatgísticament és també especialment rica amb rius, estanys fonts, platges que li han valgut el qualificatiu de la comarca de l’aigua.

Tossa de Mar, és una de les localitats més conegudes de la zona, aquí podem trobar la cala des Codolar, a més de les tres platges del propi nucli urbà de Tossa. La més freqüentada i gran és la “Platja Gran”.

A la zona costanera als afores de Tossa encontramo nombrosos cales, coves i racons amagats, algunes d’aquestes són poc accessibles i en alguns casos només es pot arribar fins a elles nedant.

Just abans d’arribar a Lloret de Mar trobem una zona de muntanyes al costat del mar amb grans parets verticals, inaccessibles a peu excepte la cala de Canyelles. Altres cales més petites són la cala dels Frares, la cala de la Tortuga i d’en Simó.

Lloret de Mar, és sens dubte, un dels punts de referència de la Costa Brava, sobretot per a turistes estrangers, aquesta localitat multiplica enormement la seva població en època estival.

La principal platja de Lloret la podem trobar en el propi poble i s’estén al llarg del passeig marítim, decorada amb palmeres.

Segueix-nos:

Fotos, actualitat i notícies del món rural a Catalunya a Facebook | Twitter.

Somrurals | La teva casa rural a Cataluny