6 Gorgs i Salts d’aigua ideals per descobrir a Catalunya

Cataluña
6 Gorgs i Salts d’aigua ideals per descobrir a Catalunya

L’estiu i el bon temps ja donen senyals de vida, i des de Somrurals us portem un petit recull dels millors gorgs, llacs i rius per combatre la calor que ja està arribant. Plans alternatius ideals per conèixer racons de Catalunya i escapar de la platja i de les piscines. Reserveu la vostra casa rural més propera a les zones de bany que ús proposem i gaudiu d’un estiu diferent.

Toll de l’Olla a la Conca de Barberà

El Toll de l’Olla el trobem a la província de Tarragona entre les muntanyes de Prades, una zona ideal per descobrir a qualsevol època de l’any. El Toll de l’Olla està situat a uns 25 minuts caminant del poble de Farena, on podem aparcar el cotxe.

Els 7 Gorgs al Ripollès


La ruta dels 7 Gorgs és una excursió per camins de muntanya on podem fer diferents parades per refrescar-nos als diferents gorgs. Estan situats als afores de Sant Llorenç de Campdevànol a la província de Girona. Una excursió circular d’uns 10 km ideal per a tota la família.

Estany del Gerber al Pallars Sobirà


Els Estanys de la Vall del Gerber estan situats a uns quilòmetres del poble de Sorpe, a la província de Lleida. És una excursió ideal pels amants de l’alta muntanya per fer amb tota la família i descobrir aquests fantàstics paisatges. És una ruta per a tots els nivells d’uns 6,6 km, on podrem veure els diferents estanys de la vall.

Gorg Sadernes a la Garrotxa

El Gorg de Sadernes és una ruta d’uns 15 km ideal per fer una excursió de tot el dia amb la família. Es una caminada senzilla per tots els nivells on podrem descobrir els magnífics paisatges que amaga aquesta zona, a més podrem refrescar-nos amb un bany d’aigua fresca al gorg. Situat molt a prop de Montagut i Oix, a la província de Girona.

Toll de l’Ou a la Conca de Barberà

El Toll de l’Ou és un dels gorgs menys coneguts però més macos de Catalunya, està situat a la província de Tarragona a prop del poble d’Ulldemolins. És una excursió d’uns 7 km amb una durada de 6 hores on podrem descobrir els increïbles paisatges del Montsant. Una ruta ideal per fer amb la família i els amics. 

Gorg Malatosca al Ripollès


El gorg de Malatosca està situat als afores de Sant Joan de les Abadesses a la província de Girona. És una ruta curteta però ideal per veure aquest fantàstic gorg, on també podrem descobrir tots els paisatges que l’envolten, a més podrem continuar la nostra excursió per la Ruta del Ferro i el Carbó.