5 Cases Rurals per Sant Valentí

Cataluña
5 Cases Rurals per Sant Valentí

Diuen que l’amor cal cuidar dia a dia però … a què a la teva parella li encantaria que la sorprenguessis amb un pla romàntic per Sant Valentí? Estem segurs que si i és per això que des Somrurals et proposem una llista de les 5 cases rurals més romàntiques perquè no oblideu mai el Dia dels Enamorats. Aprofita el dia de Sant Valentí per gaudir d’una vetllada romàntica, qualsevol moment és bo per sorprendre la vostra parella.

Casa Rural a Sant Privat d’en Bas SR – 336

Regala a la teva parella un cap de setmana únic en aquesta meravellosa casa rural a la Garrotxa als afores de Sant Privat d’en Bas. Petita cabana de fusta, on vivien els llenyataires, envoltada de natura ideal per desconnectar i gaudir de moments romàntics amb la parella d’aquest increïble paisatge. La cabana és càlida, acollidora i elegant a l’interior. La capacitat màxima de la casa rural és de 4 persones.

Casa rural a Berga SR – 200

Celebra el dia dels Enamorats a aquesta casa rural en el Berguedà. Totalment equipada per gaudir d’uns dies 100% romáticos i plens de màgia. La sauna i la piscina climatitzada són dos extres ideals per a aquestes dates tan assenyalades per a les parelles. La casa rural està situada en una zona molt tranquil·la ideal per passejar i conèixer la comarca. La capacitat màxima de la casa rural és de 4 persones.

Casa rural a Castelldral SR – 418

Sorprèn la teva parella amb aquesta preciosa casa rural en el Berguedà. A poc menys d’1 hora de Barcelona, trobareu aquesta pequña masia rehabilitada per gaudir d’uns dies romàntics al costat de la vostra parella, on podreu descobrir la natura que envolta aquesta petita casa rural. La capacitat màxima de la casa rural és de 4 persones.

Casa rural a Sales de Llierca SR – 370

Gaudeix de Sant Valentí en aquesta acollidora casa rural en la Garrotxa. Tradicional masia rural catalana ideal per descobrir les millors localitzacions d’aquesta magnífica comarca costat de la parella, la Fageda d’en Jordà o el Parc Natural de la Garrotxa estan molt a prop de la casa rural. A més podreu gaudir de molta tranquil·litat. Relaxar-vos al costat de la llar de foc amb una copa de vi o sortiu a passejar pel jardí. La casa rural té una capacitat màxima de 4 persones

Casa rural a Falgars d’en Bas SR – 474

Regala’t un descans amb la teva parella en aquesta adorable casa rural en la Garrotxa, totalment aïllada i envoltada de la natura i la tranquil·litat que caracteritza la Garrotxa. Uns dies romàntics al costat de la parella en aquesta casa rural és el pla que estaves buscant, excursions per la muntanya, bon menjar, i temps per relaxar-se i celebrar el dia dels Enamorats al costat d’aquesta persona tan especial. La capacitat màxima de la casa rural és de 4 persones.