8 Piscines climatitzades per combatre el fred hivern

Cataluña
8 Piscines climatitzades per combatre el fred hivern

El fred, el vent, la neu i l’hivern ja estan instal·lats a Catalunya, i fins a finals d’Abril no torna el “caloret” així que prepareu-vos. Qui va dir que durant l’hivern no podem fer un bon bany relaxant i calentet? Agafeu el banyador, la tovallola i a gaudir de les millors Piscines Climatizadas de les nostres cases rurals a Catalunya.
 

Casa Rural al Coll de Nargó SR – 334

Casa rural a l’Alt Urgell en plenes muntanyes de Valldarques, als Pirineus. Magnífica masia catalana edificada al segle X aïllada envoltada de muntanyes, ideal per gaudir del medi ambient amb els amics i la famíliaLa casa rural té una capacitat per a 16 persones.

Casa rural a Torà SR – 516

Casa rural a la Segarra
, al poble de Torà. Masia totalemente reformada i equipada per gaudir dels paisatges de la Segarra i del Solsonès, naturalesa tranquil·litat envolten a aquesta meravellosa casa rural. Ideal per gaudir amb la família i els amics d’aquesta casa rural amb capacitat per a 25 persones.

Casa rural a Gironella SR – 198

Casa rural al Berguedà perfecta per a grups, molt a prop de Barcelona. Masia rehabilitada en una casa de semi-luxe. Es lloga la casa rural completa per fins a 26 persones.

Casa rural a Sagàs SR – 519

Casa rural al Berguedà, aïllada del poble de Sagàs. Masia rural totalment reformada i equipada per gaudir d’uns magnífics dies amb la família i amb els amics del paisatge d’aquesta comarca. Aquesta situada entre la naturalesa del pre-Pirineu i té unes perfectes comunicacions per fer excursions, ideal per als amants de la natura. La capacitat de la casa rural amb capacitat per a 23 persones.

Casa rural a Gironella SR – 510

Casa rural al Berguedà, aïllada del poble de Gironella. Antiga masia rural datada del s. XVIII totalment reformada i equipada per gaudir d’uns magnífics dies amb la família i amb els amics del paisatge d’aquesta comarca. Aquesta situada sota les muntanyes del pre-Pirineu ideal per als amants de la natura. La capacitat de la casa rural amb capacitat per a 15 persones.

Casa rural a Sant Feliu de Pallerols SR – 431 

Casa rural a la Garrotxa aquesta al poble de Sant Feliu de Pallerols. Tradicional casa rural totalment reformada i equipada per gaudir d’uns increïbles dies amb la família i amb els amics. La casa rural té una capacitat màxima de 16 persones. 

Casa rural a Sagàs SR – 508

Casa rural al Berguedà, aïllada del poble de Sagàs. Gran masia rural datada del s. XVIII totalment reformada i equipada per gaudir d’uns magnífics dies amb la família i amb els amics del paisatge d’aquesta comarca. Aquesta situada sota les muntanyes del pre-Pirineu ideal per als amants de la natura. La capacitat de la casa rural amb capacitat per a 17 persones. 

Casa rural a Berga SR – 202

Casa rural en Barcelonamolt a prop de Barcelona, decorat amb encant, perfecte per a petits grups d’amics o famílies. Es lloga per fins a 8 persones. Ideal per relaxar-se i gaudir dels paisatges de la zona del Berguedà

Somrurals.