Festivals d’estiu a Catalunya

Festivals d’estiu a Catalunya

Catalunya és una de les zones de la península amb millor clima i això fa que, durant els mesos de més calor, hi hagi infinitat de plans per fer a l’aire lliure. Si ets amant de la música, estàs de sort perquè a l’entrada avui parlarem de quins són els millors festivals d’estiu a Catalunya.

Comentarem quan se celebren, quin és el cartell, com arribar-hi i totes les dades importants que hauràs de saber sobre aquests festivals.

T’ho perdràs?

Barcelona Beach Festival (Sant Adrià del Besòs – Barcelona)

El Barcelona Beach Festival BFF se celebrarà durant el dissabte 2 de juliol i el diumenge 3 de juliol del 2022 a la platja del fòrum i el parc de la Pau. Per arribar fins aquí us recomanem que utilitzeu el transport públic. Hi ha moltes opcions diferents: tramvia (usant la T4 o la T6 i baixant-te a la parada “Port Forum”), metro (usant la L4 i baixant-te a “El Maresme – Fòrum), amb tren (parada Sant Adrià del Besòs) o autobusos .

Les entrades generals tenen un preu a partir de 84 euros per persona. Si voleu afegir consumicions, hi ha l’opció de comprar l’entrada juntament amb saldo per a consumicions. També tenim l´opció d´entrada premium o VIP experience.

Es tracta del festival de música electrònica més gran de l’estiu i té artistes com, per exemple: Marshmello, Morten, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas Like Mike, Brian Cross i molts més.

Et recomanem que, si vols assistir-hi, compres la teva entrada com més aviat millor, ja que és un dels festivals més aclamats de l’estiu, per la qual cosa les entrades solen esgotar-se aviat. A més, és el primer any lliure de restriccions i es preveu que hi acudeixi molta gent.

Barcelona Rock Fest (Santa Coloma de Gramenet – Barcelona)

Continuem amb el Barcelona Rock Fest. Aquest tindrà lloc des del dijous 3 de juliol fins al dissabte 2 de juliol de 2022. Se celebrarà al Parc de Can Zam de la localitat de Santa Coloma de Gramenet. Per arribar fins a aquest municipi us recomanem que utilitzeu el cotxe o el transport públic. Si optes per aquesta darrera opció podràs arribar usant metro (a través de la L1 i baixant-te a la parada Baró de Viver o la L9 i baixant a Can Zam) o autobusos que tinguin com a destinació l’avinguda Francesc Macià – Parc Can Zam.

El preu de l’entrada varia segons la quantitat de dies que vulguis accés. Si vols una entrada que et serveixi per a tots els dies la millor opció és la de l’abonament de 3 dies per 175 euros (més costos de gestió) i si vols accedir-hi només un dia l’entrada tindrà un cost de 90 euros (més costos de gestió).

Si l’anterior era el festival de música electrònica més gran de l’estiu aquest és el festival de música rock més gran de l’estiu. Al cartell podem trobar artistes com: Insomnium, Bullet, Phil Campbell i The Bastard Sons, Rock Goddess, Alice Cooper o Nashville Pussy.

És important tenir en compte que el festival se celebrarà tenint en compte les recomanacions sanitaries del moment.

Vida Festival ESP (Vilanova i la Geltrú – Barcelona)

Seguim amb el Vida Festival ESP que se celebrarà a l’any 2022 des del dijous 30 de juny fins al dissabte 2 de juliol. Es tracta d’un festival on s’aposta per artistes joves com ara Trashi, Tito Ramírez, Soccer Mommy, Nens Lluitant, Paco Moreno, Marialluïsa, Iris Deco o Parla de mi en present.

Pel que fa a la seva ubicació, com hem comentat, s’allotjarà a la localitat de Vilanova i La Geltrú a la Masia d’En Cabanyes que és al carrer Camí Ral. Si vols arribar fins aquí hauràs d’anar amb cotxe o amb autobús. Aquestes dues són les millors opcions, ja que no hi ha parades de tren o metro properes.

Com en el cas anterior, les entrades es poden comprar per dies. Si voleu l’abonament complet el preu serà de 250 euros aproximadament. En cas que vulguis accedir només un dia el preu va des dels 65 euros més o menys. També hi ha lopció dentrada amb acampada o comprar entrades per a nens.

Reggaetó Beach Festival (Barcelona)

Per últim, però no menys important tenim el Reggaetón Beach Festival (RBF), un altre dels més importants de l’estiu. Se celebrarà durant els dies 23 de juliol (dissabte) i 24 de juliol (diumenge) de 2022.

Com que és un dels festivals més esperats, les entrades ja estan esgotades. No obstant això, hi ha lopció de comprar entrada per a taules vip. Si vols aquesta opció, t’hauràs de posar en contacte amb els organitzadors del festival.

El recinte s’ubicarà a Platja Forum a la ciutat de Barcelona. Com en el primer cas, les millors opcions per arribar són: tramvia (usant la T4 o la T6 i baixant-te a la parada “Port Forum”) i metro (usant la L4 i baixant-te a “El Maresme – Fòrum). També hi ha l’opció d’arribar a autobusos.

Els artistes que hi participessin són molt coneguts al panorama de la música: Nicky Jam, Lunay, La Ross Maria, Chimbala, Blessd, Ryan Castro i molts més.

Segueix-nos:

És important tenir en compte que tots se celebraran tenint en compte la situació sanitària del moment i seguint les recomanacions sanitàries. També has de tenir en compte que, si vols assistir-ne algun, hauràs de comprar les entrades com més aviat millor perquè s’estan esgotant.

Aquests han estat els festivals més coneguts destiu a Catalunya. Tot i així, durant els mesos estivals se celebren moltíssims festivals, fires i activitats a l’aire lliure i tots són molt recomanables. Per exemple, hi haurà concerts de Rosalia, Il Divo i molts artistes més.

En el cas que t’hagi agradat aquesta entrada t’animem a llegir: millors platges de la Costa Brava. Si vols més informació sobre les nostres publicacions, segueix-nos a xarxes: Facebook Instagram.

Troba la teva casa rural a Catalunya! Nosaltres t’ajudem!

Somrurals | La teva casa rural a Catalunya