Platges per anar amb gossos a Catalunya

Si a la teva família hi ha un peludit segurament, quan vas de vacances, has de caminar buscant llocs on pot estar. Nosaltres pretenem facilitar-te aquesta tasca i, per això, en aquesta entrada parlarem sobre platges per anar amb gossos a Catalunya.

Parlarem sobre on són, com arribar-hi, què pots visitar al voltant i tot allò que hauries de considerar abans d’arribar-hi.

Comencem!

Platja de Levant (Barcelona)

Aquesta platja es troba al passeig marítim de Bogatell i podràs arribar-hi a la línia 4 del metro (baixant-te a Selva de Mar) i després anar caminant fins a la platja o agafar un autobús que et deixarà just davant de la platja. Si vas amb gos, nosaltres et recomanem que vagis caminant.

La platja pertany al districte de Sant Martí i te 375 metres aproximadament de longitud. El que ens interessa és que té una bona zona perquè els gossos es puguin divertir. Aquesta zona per a gossos està únicament durant els mesos de temporada alta.

La zona per a gossos està just al nord de la platja i és un espai totalment separat per tanques de la zona de bany. Això farà que puguis estar totalment tranquil mentre deixis anar al teu gos per la zona habilitada per a ells.

Cal tenir en compte que aquesta zona tan sols és oberta des de les 10.30 del matí fins a les 19.30 de la tarda i que l’accés és totalment gratuït. A més, hi ha papereres perquè puguis desfer-te de la femta del gos.

Platja de la Rubina (Girona)

És important tenir en compte que aquesta va ser la primera platja per a gossos que va ser inaugurada a Catalunya ja fa uns quants anys. També és coneguda com a “Rubina Dog Beach”. Per arribar-hi pots fer-ho amb cotxe per les carreteres AP-7 o C-32, ja que es troba a la localitat de Castelló d´Empúries.

L’accés a gossos està permès en una zona que està especialment habilitat. Això sí, a diferència de l’anterior, podràs anar-hi durant tots els dies de l’any i durant les hores que vulguis, ja que no hi ha restriccions horàries. La zona està semi tancada per diferenciar-la de la resta de la platja.

Com calia esperar, si vols fer ús d’aquesta zona per a gossos hauràs de complir una sèrie de normes: portar la identificació del gos i la cartilla sanitària que acrediti que té totes les vacunes posades, recollir els seus excrements i no perdre la mascota de vista, amb l’objectiu que no molesti altres gossos o altres persones.

Si compleixes això, no hauràs de preocupar-te. Altres aspectes a destacar són que la platja és de sorra fina i que aigües no tenen gaire profunditat.

Platja de la Riera d’Alforja (Tarragona)

Aquesta platja per a gossos és a la localitat de Cambrils i podràs arribar-hi fàcilment amb cotxe a través de l’AP-7 i la N-340. Si ho desitges, també pots anar amb autobús, ja que ALSA opera diferents línies que tenen com a destinació aquesta localitat.

Cambrils és un municipi que és destinació turística de molta gent, sobretot durant els mesos d’estiu. Per això era d’esperar que tinguessin en compte també aquests membres tan importants de la família.

En aquest cas, hi ha una zona de bany on et podràs banyar en companyia del teu gos. Això sí, com en el cas anterior hauràs de complir una sèrie de normes, sent una de les més importants, la recollida de les caques del gos. Per això, hi ha papereres habilitades a diferents punts de la platja. També caldrà respectar que no poden entrar a les dutxes que no estiguin autoritzades per a gossos i que quan vagin per la via de la localitat han de portar morrió.

La zona de bany per a gossos està disponible des de principis d’abril fins al 31 d’octubre, és a dir, a la temporada alta. Encara que també hi ha una zona de gossos a la desembocadura de la riera que està habilitada durant tot l’any.

Platja de Pineda de Mar (Barcelona)

Finalment, comentarem la platja de Pineda de Mar que, com la primera, és a Barcelona. Es troba a la localitat de Pineda de Mar, en concret, al passeig Marítim del municipi. Pots arribar-hi amb cotxe a través de la C-32, amb autobús o amb tren. Si tries aquesta darrera opció podràs arribar a través de la R1 i baixar-te a la parada de Calella.

Pel que fa a la zona per a gossos, disposa d’una zona d’aproximadament 100 metres on els gossos es podran banyar i jugar amb altres gossos. Aquesta zona per a gossos és de sorra fina i aigües poc profundes, cosa que és molt atractiva per als gossos. A més, hem de tenir en compte que no té restriccions horàries i que està oberta durant tots els dies de l’any, per la qual cosa no ens haurem de preocupar de si és temporada alta o no.

Com en les anteriors cal complir una sèrie de normes per entrar en aquesta zona per la qual cosa et recomanem que te les llegeixis abans d’anar-hi.

Segueix-nos:

T’hem esmentat algunes de les platges per anar amb gossos a més conegudes i més turístiques de Catalunya. Tot i això, n’hi ha moltes més repartides al llarg de totes les costes. Com hem comentat al llarg de tota l’entrada, si vols accedir a aquestes platges, cal complir una sèrie de normes.

Si t’ha agradat aquesta entrada, et recomanem que en llegeixis una altra que escrivim sobre excursions per fer amb el teu gos a Catalunya. Com en aquesta, esmentem diferents llocs on pots anar amb total tranquil·litat i portar al teu can.

En el cas que t’hagi agradat aquesta entrada, et recomanem que ens segueixis a les xarxes socials (Facebook Instagram) amb l’objectiu que puguis estar al dia de totes les nostres novetats i publicacions.

Troba la teva casa rural a Catalunya! Nosaltres t’ajudem!

Somrurals | La teva casa rural a Catalunya